Bella mot världen!!

Ja det blev ju utgång igår trots allt, jag kom fram till att om man skriver en blogg som handlar om MKV studenterna så måste man vara just där dom oftast befinner sig, dvs Kåren.

Gårdagen bjöd på många roliga händelser av många olika personer. Det kan bekräftas att det bland annat blev tidig hemgång eller snarare hemkörning av en överförfriskad popeye. Vidare bekräftas det att gårdagens födelsedagbarn, den lilla tösabiten från Trelleborg var på ett väldigt flörtigt humör, var det kanske alla shots som spelade in??

En av de allra gladaste människorna på kåren igår var allas våran Bella. Trots att hon enligt sig själv hade hela världen mot sig så var hon på ett strålande humör och innan kvällen var slut hade hon hunnit med både det ena o det andra. Kramgo är hon alltid våran bella men igår var hon på ett extra gosigt humör som undertecknad fick erfara. Bara så du vet Bella, när du får, då ställer jag upp;). Den varelse som tillslut fick mest gos av bella var ingen människa utan faktiskt en katt som hon enligt uppgifter försökte kidnappa på vägen hem från kåren med motiveringen "den var så mjuk o gosig". För Bella avslutades kvällen med att hon fick stryk av den läckra fransosen i guitar hero, inget anmärkninsvärt det kanske om det inte vore så att Frasse spelade med fötterna.
Idag syntes det på vår lilla gosebella att det varit en tung natt, detta fick inte minst en av skolans lärare erfara efter att hon av misstag uppfattat det som hon mordhotades av Bella.

Det ryktas vidare att...

Borås Borås Borååås
en fruktad medlem av kilallénmaffian glatt fick vända i dörren pga överförfriskning.
det gick åt mycket skurmedel på Kilallén igår. Frasse hävdar dock att det alltid går åt mycket toapapper och lotion där.
det inte var nyttigt för penismannen att kolla på fråga olle dokumentären, det ger honom alldeles för många sjuka ideer.
att popeye råkade lägga drogerna i fel glas, nämligen sitt eget.
bli omnämnd på BBP är creddigt.


// BBP dina ögon på Kåren.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Så flirtig va hon väl inte?

2009-09-11 @ 13:22:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0