Tillbaka, starkare och jävligare än någonsin!

Intressant, smallbird är tillbaka. Är det ännu ett desperat försök från MKVs dramaqueens att dra till sig ännu mer uppmärksamhet? Sist lyckades ni ganska sådär, om vi ska uttrycka oss lite snällt. Men konkurrens..är väl kul om vi kan kalla det konkurrens?

Men för att besvara er "attack" vill vi göra ett offentligt statement. BBP tänker inte föra ett krig mot dessa kvinnor som fatalt misslyckas med att underhålla trogna BBP:are. Riktiga copycats är vad ni är, har ni ingen skam i kroppen?

Annars kan vi meddela att praktikanterna gör ett bra jobb på sina respektive platser. Flertalet har blivit erbjudna anställning. Vi vill därför meddela er som ens tänker tanken, är du en gång inne i MKV-bubblan så kommer man aldrig ut.

Avslutningsvis vill vi bara rikta ett par sanningens ord till er ute på praktik:
Ge fan i att försöka bli en del av storstadsidyllen. Bara Danne J som lever upp till den standarden, ni andra framstår som riktiga copycats a là smallbird när ni försöker!!
Tonårsdrömmar är tonårsdrömmar, keep it that way!!
Carpe Diem - och gör det bästa av den. Om lite mer än en månad är ni tillbaka i bubblan!
Tingeltangla så mycket som möjligt, gärna med handledaren. Undvik dock att lägga upp intima bilder på Facebook, eller hur fröken. Skog?
Älta inte det förflutna, se framåt. Ni kan inte ändra någonting ändå!!


Ta till ER detta.


//BBP - För vi är den tredje generationens BBP:are ;)

RSS 2.0