Hej hej

Vissa har kommit fram till mig och frågat om bloggen är nerlagt. Givetvis är den inte det, men efter den senaste tidens händelser så har det känts rätt avlägset att blogga om de saker vi brukar skriva här. Jag kan säga att jag var grymt stolt över att tillhöra mkv-familjen innan detta hände och nu efter känns det verkligen att snacket om att vi är en stor familj inte är taget ur luften. De senaste tiden har vi visat med ord o känslor att vi verkligen bryr oss om varandra och att minnet av vår älskade syster kommer leva vidare. Jag är säker på att denna händelse kommer göra oss ännu starkare i framtiden och med varandras hjälp kan vi nå långt.

Till minne av Karin Lindberg


Det var mig ett himla festande.

Första veckan av insparken är avklarat och det har varit en händelserik vecka. Kanske lite mycket fest dock för idag ligger jag hemma sjuker och vilar upp mig inför morgondagens bluemoonparty!!!!!yeeea. Det kommer bli nice, jag lovar.

Dom nya pojkar o flickorna i mkv-familjen verkar vara ett reko gäng med ett sunt förhållningssätt till alkohol, NOT. precis som det ska vara på MKV.

Det ryktas......


Att Hiba inte uppskatter sönderrivna faddertröjor på kåren.
Att jag har dålig karaktär.
Att Katta är lite av ett dåligt föredöme.
Att nolle-henke numera går under namnet färjan-henke efter han fastnade i en båt under SWE.
Att SWE sjukan sprider sig i klassen likt klamydia på kos.
Att Sumana nu har hittat Cissi.
Att det har tingeltanglats en hel del under veckan.
Att jag börjar bli för gammal för det här livet.
Att Ahlborg jobbar rejält på kåren.


//BBP- no one likes us, we dont care

Insparken fortsätter......

Hej alla glada MKVare, hoppas alla har haft en rolig inspark såhär långt. Ikväll är det SWE och vi vet ju vad som händer där. TINGELTANGEL!!!!! Men BBP har noterat att det även tingeltanglats en hel del redan nu.

Det ryktas......


Att en gammal bekanting fick till det igår.
Att en i danzbanderz smög iväg med en crazy dude från hiphoparna.
Att ekonomer är ett grisigt folk.
Att en av nollorna i punkgruppen sprang naken på östra storgatan igår.
Att en danzbanderz medlem fick nobben av Stefan Liv igår.
Att Bragge jobbar i uppförbacke.
Att sambo-teo ockuperar badrummet.
Att Sumana fortfarande letar efter cissi.Det var allt för idag//BBP dina ögon på kåren.


fylleblogg

Hej hopp, precis hemkommen från kvällens bravader och ligger ensam i min säng, (som vanligt). Måste erkänna att dom nya nollorna är ett härligt gäng med många fina egenskaper. Vi på BBP är dock lite besvikna på en hel del av dom som går hem fruktansvärt tidigt från kåren. Detta gäller även faddrar. Det är inte OK att sladdra hem vid tolv hugget och vara nöjd med kvällen. Så ta tag i er själva och visa att det är de blåe som regerar imorgon.

ps: ni vet vem ni ska ringa om ni vill skeda. ds Jag är inte bitter, inte alls.


// BBP din shotbricka på kåren.

Välkomna ! !

This is BigBird ta king over the world with a new word(tingeltangel), you need to listen up and hear this cause we won´t quit..... we´re back ! ! !

BBP vill välkomna KV09 till insparken och insparksbloggen nummer 1....

Vi skriver här en skämtsam blogg, vi skriver med glimten i ögat och vår avsikt är aldrig att trampa någon på tårna...

Igår var första utekvällen på kåren därifrån det ryktas...

att hela pop-gruppen röjde på dansgolvet (pluppar på den?)....
att flera blåa overaller har spottats göra "the walk av shame" i morse....(BBP ser allt)
att det redan första kvällen har tingeltanglats inom och utom gränserna....
att tre storfavoriter till årets nolla finns i pop, raggae och punk gruppen(pluppar på den?)
att det är hatten som gör mannen/kvinnan.....
att KV-matcherna i fotboll kommer bli lite tuffare i år.....(basketmatch kanske?)
att ett par coola grabbar stod och vevade t-shirt i bar överkropp på kåren.....
att pedagogerna(pedofilerna) inte har så mycket att komma med på kampen om HLK....
att insparken fortsätter med en ny spännande dag där vi alla ser fram emot kvällens blue-crew caps+studentikos....

BBP signar off, må onsdagen blir ännu roligare....

///BBP - Insparksbloggen nr 1

Insparksspecial del 5:

Som ni alla vet har en epok gått i graven, det är ju så att allas våran 7uan gått o skaffat honkatt. Så den stora frågan är vem som kommer ta över positionen som charmören numero uno??
Därför kommer vi på BBP lista ett antal alternativ som kan tänkas ta över efter don 7uan.


1: På plats ett hittar vi ingen mindre än våran egen Bragge. Vi misstänker att det är många nyblivna högskolestudenter som gillar lite småtjocka killar med mycket charm och då är ju Bragge mannen för det.

2: Penismannen hamnar på plats två. Namnet till trots så är det kvinnor(flickor) han vill åt och med sin bakgrund som polkagrisbagare så är han en jävel när det gäller handarbete.

3: Tobbe redbull, göttleborgaren som med sina två mkv år har samlat mycket erfarenhet o vet vad flickorna vill ha. Sen skadar det ju inte att Goteborska av nån konstig anledning rankas som sexigt.

4:  The giant Qtip hamnar på en hedrande fjärdeplats. Vi misstänker att detta är året då hans osmakliga raggningsförsök äntligen går hem. Sen är han ju söt också.

5: Som vi alla vet så gillar damerna norrländska, så därför tror vi på BBP att Joel som härstammar från de jämtländska fjällen har en rejäj chans på mycket tingeltangem under läsåret.//BBP din siare på webben


Insparksspecial del 4:

Ikväll blir det en lite annorlunda specialare, det var nämligen så att det begav sig en trevlig myskväll hos Katz/karlsson(Abreu) ikväll där det bjöds på film o snacks. Besökarna hade tydligen läst bloggen eftersom dom dök upp med ostbågar i mängder. Besökarna var inga mindre än Gaga, Danne Tauer, maffiadottern, Jibi, Emma samt hennes trevliga syster, som hade flugit in ända från Italien för att få träffa värdparet. Filmen det bjöds på var Boy A som var väldigt sebar. Man fick bla se lite tuttar i filmen så om popeye skulle betygsätta den så skulle den få en femma direkt. Vi har inget tingeltangel att skvallra om under kvällen det har dock dykt upp rykten att Maffiadottern har ett gott öga till Bragge då hon under de senaste dygnen praktiskt taget överröst honom med telefonsamtal och utmanande sms.

Vi på BBP måste också få vår skönhetssömn så därför säger vi nu gonatt.

xoxo

//BBP din hängmatta på balkongen.

Insparksspecial del 3:

Saker som du inte ska göra under insparken:1: Du ska absolut inte utmana Shorty på en dansbattel, du har inte en chans.

2: Du ska inte spela svår för Bragge, för han är absolut inte svår.

3: Du ska inte gå hem från kåren innan stängning, och om du gör det så ska det bero på antingen tokfylla eller utslängning. alternativt chansen det berömta bältet.

4: Du får inte komma till en BBP förfest utan present.

5: Du får inte tacka nej till en BF.

6: Du får inte beställa en nummer 20 på pastabageriet om du inte tar med äckligt mycket sås.


7: Du får inte ragga på 7uan, han är 7ukt svår.

8: Du får inte missa myslördagar hemma hos Katz/Abreu/Karlsson.

9: Du får absolut inte komma på myslördagarna utan snacks(ostbågar)(OLW:s).

10: Du får under inga omständigheter falla för Frasses franska smicker.// BBP- din soffa på balkongen


Insparksspecial del 2:

Som ni märker är vi på BBP igång nu igen efter en välbehövlig semester. Som en del i vår insparksspecial presenterar vi idag en lista med tips på bra drycker att förtära under insparksveckorna.
1:         Tro det eller ej, men den viktigaste drycken att förtära är faktiskt inte öl utan vatten. Vi på BBP är stora förespråkare av varannan vatten när man är ute o slarvar, men tycker också att det är minst lika viktigt att fylla på vätskedepåerna under dagen när man är ute på alla roliga aktiviteter.


2:          Först på andra plats hittar vi min favoritdryck, dvs ÖL. Jag som till skillnad från mina kollegor på BBP är en rätt klen pöjk och gillar att njuta av en kall lättdrucken ljus mexikansk öl(vi får på grund av strul med rättigheterna inte skriva namnet). Men student plånboken gillar inte priset på den så istället rekomenderar jag tuborgs små 4,2. Perfekt insparksöl som med sin låga alkoholhalt gör att man orkar med hela kalaset utan att behöva gå hem tidigt och även kommer lindrigt undan när det gäller baksmällan.3:          På plats tre hittar vi Red Bull Tobbes favorit, nämligen Fiskarns. Alldeles exellent att ta fram när man känner för att komma igång lite extra. Även bra för att citera Tobbe "mjuka upp göttelammen lite". Och det är ju aldrig fel.


4:          En annan dryck som är lite av redaktionens favorit är rosèvin. Passar perfekt för den lite mer lugna förfesten. Avnjuts helst på Katz/karlsson/Abreus balkong tillsammans med en skål frukt samt red bull.


5:          På listans sista plats hittar vi klassikern vodka. Med sin mångsidighet är vodkan given på listan. Man kan blanda den med allt men tänk på att ta det försiktigt, vodkan kan vara förädisk. Undertecknad har en tendens att få spriteksem efter för många groggar och det är inte kul kan jag lova er.
Hörs imorgon


// BBP- din Bengt Fritiofsson


Inspark ! Del 1

Med bara en knapp veckan kvar till insparken tänkte vi på bigbirdredaktionen lansera en insparkspecial!
Som vi alla vet handlar insparken om att träffa nya människor och ha riktigt roligt! Inte allt för sällan är det även alkohol inblandat när vi har det "roligt" . För att orka med allt roligt under hela insparken, varje morgon, dag och kväll tänker vi bjuda er på våra bästa bakiskurer!
-Eftersom vi antar att ni redan dricker varannan vatten, så följer ett par BBP-specialare nedan:

-Mår du piss när du vaknar, gå inte ur sängen och tänk att det blir bätre, för det blir det inte!

-Går du mot all förmodan upp rekommenderar vi att du går på Karins föreläsningar för då mår man så dåligt att man glömmer baksmällan.

-Gå  framför allt inte runt munksjön! Delar av promenadstråket luktar ju skit! Vem sa att man mår bra av lite luft?!

-För dem som börjar må lite dåligt under föreläsningarna rekommenderar vi att ni tar er till big robs lägenhet (krypavstånd från skolan, plus att big rob alltid har stora portioner mat i frysen).

-För damerna (och även vissa pojkar) är skedinig med Bragge en väldigt trevlig bakiskur!

-För grabbarna (och även vissa flickor) är skedning med maffia-dottern en väldigt trevlig bakiskur!

Till sist lite smultronställen för den baksjuke:

-Taket på HLK (för den fege fungerar även uteplatsen på vån 4.
-Bakre raden i föreläsningssalen (gärna nära utgången).
-Piren med en sub of the day, med stor dricka.
-VIP Godis, Klostergatan, yes!
-Soffa (gärna en utbäddad bäddsoffa)

Imorgon kommer ännu en insparkspecial!

Stay tuned.//BBP-din ipod i klassrummet.

RSS 2.0