Inför sittningen....

Imorgon är det dags för insparkssittningen 2009!!! Som ni alla vet är temat festival och vad brukar det göras på festivaler? Jo, det brukar tingeltanglas på alla håll o kanter. Så även imorgon hoppas vi här på BBP. Enligt rykten som kommit in till redaktionen så kan det finnas ett litet tält på plats för dom som vill krypa in och ha lite privacy. Vad kan vi förvänta oss av kvällen, vilka kommer tingeltangla med varandra? Den frågan ger vi oss på och bjuder på vad vi tror kommer hända imorgon. Det misstänks att.... Bragge kommer ha tajts imon o det slutar aldrig bra. avgående Blue Crew kommer gå all in efter sittningen. tjejerna kommer hänga i klaser efter grabbarna i JAR. det kommer flirtas flitigt över klasserna. En BBP:are lär jobba på det iaf. det kommer finnas fler män i smink på kåren än vad det finns fiskare i Göteborg. det kommer visas mycket hud på scenen. de så kallade fotbollsspelarna i kv07 lär bli utan sina öl dom hoppas på. de två MUSketörerna i kv09 inte lär spara på komplimangerna till vissa pojkar i kv08 imon. //BBP ditt tält på åkern bloggen är lustig, det är därför det inte är nåt mellanslag.

Rubriken får vi fan inte skriva

Så var vi här igen, fylleblogg fast med ett annorlunda koncept. Gästblogg på fyllan är de bästa. Just nu sitter vi ungefär 10 människor och sniffar på Klaras vaniljvodka och njuter av JAR. JAR är förövrigt MKVs nya boyband, kan slå stort enligt Frasse. Första singeln kommer att släppas inom kort och endast exklusivt för MKV:are. Dessutom har JAR fått sin första groupie, den framträdande medlemmen i bandet har lyckas erövra en 09:are och det skålar vi för (Med Klaras vodka).

När jag vaknade i morse trodde jag att vissa saker var omöjliga. Att de utsvängda jeansen från the 70s show hade stannat där, att hockeyfrillorna från 80-talet sedan länge klippts bort och att 90-talets fila-tröjor sedan länge bränts på bål. Fram tills nu trodde jag även att gamla avdankade handbollsspelare från östergötland planerat att leva singellivet till 40 års ålder. Idag ställs dock allt upp och ner. En viss BBP-are har visat att ingenting är omöjligt och att alla har en chans att sprida sina gener vidare till nästa generation. Grattis till dig som inte tappat tron på att sprida din säd vidare! All min respekt till dig!


Bonsoir les gars et les filles. Ce soir je suis totallement bourrez et le reste de MKV son aussi petez! Mon amis Bragge et si detruit que il peut meme plut etre assis! Il est entrin de nique une belle fillettes au meme temp que je ecris! Mois je me demande quoi la vie peut amené pour nous. Qui dans notre classe va devenir un champion ou un champinion? Pourquoi y-a t'ill tellement de oiseaux a Jönköping? Pourquoi y-a till tellement de connard a Jönköping? A tu envi de savoirt quesque j'ai écrit espece de salle pute? Nique ta mere sale connard, petit couillont! (BABBLEFISHA DETTA DIN NYFIKNA JÄVLA ****) :D


Säcken ska knytas ihop. Den virila östgöten visar framfötterna och är sötare än självaste Nick Carter. JAR trions debutsingel släpps inom kort exklusivt på BBP.


BBP - Nothing but a heartache

Vi tar nya tag

Hejsan alla tappra fotbollsspelare och underbara fans!

Efter en underbar eftermiddag på Jordbrovallen så kan vi konstatera att KV07 gick obesegrade ur turneringen. Vi lyfter på hatten och säger grattis till gamlingarna.

 

Sedan kan man ju alltid spekulera i hur resultaten mellan kv07-kv08 hade sett ut om kv08 fått vila lika länge som kv07 hade gjort inför varje match…

 

Hursomhelst så har alla lika mycket träningsvärk och alla är givetvis lika sugna jagsjälv på några kalla... Så vad passar bättre än att belöna sig själv med en rejäl utgång på Klubb Enkelt ikväll. Det ryktas att många mkvare ska dit så givetvis är också BBP där.

 

Rapport från kvällens bravader får du givetvis här på BBP.

 

//

BBPdet du inte ser.


Gröna sidan upp!

Hej alla fotbollsgalna mkvare!

Idag kl 13 är det äntligen dags för den prestigefyllda MKV mästerskapen i fotboll!

Spelschemat ser ut som så här:

 

Spelschema:
13:00 KV08-KV09
13:35 KV07-KV08
14:10 KV07-KV09
14:45 KV09-KV08
15:20 KV07-KV08
15:55 KV07-KV09

 

Turneringen startar alltså med en helt ny prestigematch mellan ettorna och tvåorna. Ettorna som verkligen tagit turneringen på största alvar och ryktet säger t.o.m. att Simon införskaffat en taktiktavla. En investering som jag anser nästintill nödvändig efter att bevakat matchen mot pedagogerna som knappast präglades av spelsystem och inövade frisparksvarianter.  Härlig inställning hos KV09!

 

KV08 kommer till spel med ett riktigt revanschsuget gäng som efter flera tunga förluster mot KV07 måste anses som turneringens ”underdog”.  Eller har de bara maskerat formen…?
Det vi kan säga så här innan match är att vi har sett flera tvåor i löparspåren de senaste veckorna… Låt oss hoppas att de prickat in formen idag.

 

KV07 då? Detta lag kommer naturligtvis göra allt för att förvara titeln. Ryktet går t.ex. att Sören och Co. försökt  värva tillbaka backklippan Tobbe Danielsson. Mannen som på senare dar skolat om till sportjournalist i Eskilstuna. Utan Tobbe ser väl start 7an lite tunn ut. Vem kliver fram istället?

 

Hoppas att ni som jag är lika förväntansfulla !

See you on the pitch.

 

MKV- dobbarna i låret.

 


tingeltangla för mig!

Lite fylleblogg här då....

Efter efter en riktigt galen kväll på kåren och en härlig förfest hos Mr. storfågel så finns det en hel del saker att bekänna:

Att Teo är försvunnen, (senast sågs han vid Torparondellen).
Att Shell blivit bestulna på ett hundratal bestick.
Att en mindre charmig kv07a är riktigt het på gröten...(lycka till!)
Att BigRob numera inte bara fäller andra utan även sig själv, tungt!
Att en söt liten tjej i KV07 (med knullfläta) mös till det med en "latex-kille" i KV09.
Att Kenneth fick till det med en härlig östgöte.
Att frånvaron på MEDI kommer vara rekordhög imorgon.
Att Simon cyklar iväg med okända damer...
Att Klara sitter inne på en stor hemlighet.
Att Teo precis kom hem!
Att det sprakar bakom Bragges gardiner... oj.


Natti.

//BBP-din wingman när du behöver det.


Vilken helg!!!

Hej kära bloggläsare, hoppas allt är alldeles utmärkt vart ni än befinner er i världen, för det är ju så att det inte bara är i Jönköping vi är stora utan våran fans finns över hela världen. tacka gud för google translate.

Själv spenderade jag inte helgen i Jönkan och kunde således inte vara med på tentafesten i fredags, men jag har hört att det var ett jävla drag. Det kan tyckas lustigt att mina sambos anordnar en dunderfest när jag är borta, men jag är inte bitter. Som sagt så vet jag inte riktigt vad som hände i helgen men vad jag har hört så har en i kv08 åkt på en rejäl smäll för att några i kv09 tömde blåsan på våran fasad. Samt att katz och teo fått visa hur händiga dom är efter att några festdeltagare lyckats förstöra några stackars barns studsmatta på vår innegård.

Det är konstigt att ungdomarna inte kan sköta sig när ansvarsfulla extrapappan Bragge inte är närvarande. Så fort det är FF ska det anordnas partaj.

Själv spenderade jag helgen på ett lugnt o sansat vis precis som jag brukar. Lite svampplockning och middag med familjen med ett glas bubbelvatten som dricka.

Nu ska jag städa upp den här svinstian och sen ut på stadens gator o bedriva välgörenhetsarbete(som jag gör varje tisdag).


//BBP din extrapappa i Jönkan

Dagen innan tentan!!

Go kväll alla glada, fina o trevliga MKV:are, hoppas allt är bra trots att det är tentatider. Vi på BBP tänkte bjuda på lite skvaller så ni har nåt att läsa mellan allt plugg.

Det ryktas...

Att en tjej kv08 gjorde en bike of shame hem på onsdagsmorgonen.
Att en tjej i kv09 gjorde likadant imorse.
Att en herre i kv09 fick med sig dam hem från kåren igår.
Att alla MKV damer kommer tappa hakan nästa vecka när dom får se vad herrarna har hittat på till dom.
Att karaktär är nåt det finns lite av på hela MKV programmet.
Att några blue creware kommer bli tv-stjärnor inom en snar framtid.
Att en av kv08s killar tingeltanglar till det ordentligt med en pedagog. obs inte BigRob.
Att det säljs popeyes som aldrig förr.


puss o kram

// BBP för din njutning


Helgen som gick...

Just hemkommen från en härlig helg på solkusten börjar det gå upp för mig att man har missat en riktigt galen helg! Om man ska tro min för dagen slitna sambo var det igår en Sex-fest som gick till historien! De blåa var på partyhumör som aldrig förr och aldrig har det utbytts så mycket saliv/kläder/sjukdomar på kårens dansgolv. Exakta detaljer går vi inte in på denna gång, istället bjuder vi på en klassisk det ryktas:

ATT det nya BC-gänget kan vara hela Jönköping mest galna sexmästeri.

ATT Bragge fortfarande letar efter sin svarta BC tröja.

ATT det inte bjöds på sockerdricka på insupet.

ATT Julia lyckades somna stående på dansgolvet.

ATT Danne Tauer äntligen är tillbaka efter mer än en veckas tofflande.

ATT MKV mästerskapet i fotboll är i antågande…

ATT Penismannen redan tillämpat några av idéerna från Fråga Olle dokumentären.

ATT tentaveckan sprider ångest på hela HLK som aldrig förr, usch!

Tack och god natt från oss på BBP

//BBP-ditt vaccin i influensatider.


Bella mot världen!!

Ja det blev ju utgång igår trots allt, jag kom fram till att om man skriver en blogg som handlar om MKV studenterna så måste man vara just där dom oftast befinner sig, dvs Kåren.

Gårdagen bjöd på många roliga händelser av många olika personer. Det kan bekräftas att det bland annat blev tidig hemgång eller snarare hemkörning av en överförfriskad popeye. Vidare bekräftas det att gårdagens födelsedagbarn, den lilla tösabiten från Trelleborg var på ett väldigt flörtigt humör, var det kanske alla shots som spelade in??

En av de allra gladaste människorna på kåren igår var allas våran Bella. Trots att hon enligt sig själv hade hela världen mot sig så var hon på ett strålande humör och innan kvällen var slut hade hon hunnit med både det ena o det andra. Kramgo är hon alltid våran bella men igår var hon på ett extra gosigt humör som undertecknad fick erfara. Bara så du vet Bella, när du får, då ställer jag upp;). Den varelse som tillslut fick mest gos av bella var ingen människa utan faktiskt en katt som hon enligt uppgifter försökte kidnappa på vägen hem från kåren med motiveringen "den var så mjuk o gosig". För Bella avslutades kvällen med att hon fick stryk av den läckra fransosen i guitar hero, inget anmärkninsvärt det kanske om det inte vore så att Frasse spelade med fötterna.
Idag syntes det på vår lilla gosebella att det varit en tung natt, detta fick inte minst en av skolans lärare erfara efter att hon av misstag uppfattat det som hon mordhotades av Bella.

Det ryktas vidare att...

Borås Borås Borååås
en fruktad medlem av kilallénmaffian glatt fick vända i dörren pga överförfriskning.
det gick åt mycket skurmedel på Kilallén igår. Frasse hävdar dock att det alltid går åt mycket toapapper och lotion där.
det inte var nyttigt för penismannen att kolla på fråga olle dokumentären, det ger honom alldeles för många sjuka ideer.
att popeye råkade lägga drogerna i fel glas, nämligen sitt eget.
bli omnämnd på BBP är creddigt.


// BBP dina ögon på Kåren.
Karaktär

Hallå alla glada människor, i skrivande stund ligger jag o funderar på om det blir nån utgång för mig imon. Känner jag mig själv så lär jag lyckas övertala mig själv till att stanna hemma fram till ca kl 18:00 för att sedan låta min dåliga karaktär ta över o snöra på sig dansskorna och röja loss med alla andra vackra blåa människor som det ryktas finnas gott om på kåren imorgon.

Jag antar att det kommer att dyka upp mycket smaskigt skvaller efter morgondagen. Redan nu cirkulerar det flera rykten om diverse romanser som blossat upp dom senaste veckorna. Men som ni vet är vi på BBP väldigt måna om att vara sanningsenliga så därför håller vi lite på dom innan vi läcker ut det.

Nej nu får det räcka med bloggning för idag men jag kan informera er om att det i framtiden kan dyka upp ett litet sidoprojekt som vi på BBP håller på med. Mer kan jag inte avslöja nu.


//BBP din målskytt i matchen

Bragge är ensam...men söt.


Måndag, en vanlig måndag.

Sååååådääärja!

Då var måndagen avklarad och bara 48 ynkliga timmar kvar tills de blåa intar Kåren och dess dimmiga dansgolv! Just denna onsdag ryktas det även att det är en så kallad MKV -kväll och jag förväntar mig många bekanta ansikten!

 

Tyvärr påstår Bragge himself att han ska stanna hemma denna kväll.  Detta tar vi dock med en nypa salt då vi vet att hans karaktär är i botten… För när sa han ”nej tack” till spriten senast?

 

Så här dagen efter den stora lanseringen av Teo´s massage skola kan vi även passa på att berätta om hans nya Sunday super make over tips. Missa för allt i världen inte detta. Under hela 5 minuter delar Teo ”the latin love” med sig av sina bästa ”groming tips”. Varje söndag, bara på BBP.

 

 

Stay tuned for more…


Idag säger vi också grattis till Dagens födelsedagsbarn Klara! ETT STORT grattis till oss från BBP.


PS. I skrivande stund fyller Bragge ”the bachelor”  i personlig information på E-kontakt.se …D.S.

 

//BBP- alltid där det händer.

 


vad hände igår?

Igår, lördag var vi MKVare för en gång skull spridda runt om i Jönkan. Men efter att Zlatan ”magat” in 2-1 i Budapest satte flertalet MKVare kurs mot 8Glas. I dimman som låg över dansgolvet kunde vi notera ett väl förfriskat swingerpar i form av Bragge och penismannen. Dessa två filurer gled runt på stället och gav småflickor absurda förslag på hur kvällen enligt dom borde sluta. Usch!

Hur sjukt det än låter verkade det som allt slit gav resultat. Enligt rykten som cirkulerar i stan gick dessa ”gentlemän” inte hem tomhänta…

 

Vi har också fått in rapporter om att vår längsta BBP medlem ligger sig till toppen av Studentkåren. Detta är givetvis en väl strategisk genomtänkt taktik som stöds av hela BBP – redaktionen. Vi vill självklart vara med där uppe och påverka studenterna på ett trovärdigt och effektivt sätt! BBP for president.

 

Vi har även fått in rapporter från Mrs Hedös glamorösa efterfest;
…där vi noterar att Ahlberger bjöd på import öl och höll stämningen på topp.
…att nollorna fortsätter hålla ett bra tempo när det gäller festandet!
…att flera av nollorna var nyfikna på BBP’s nästa inlägg, yes!
…att Börje är charmant på mer än ett sätt.
…Ami inte var på sitt bästa efterfest humör: (
…festfixarn Emma spöade alla sina gäster på  Tony Hawk skater, respekt.

Om tre dagar är det onsdag och kåren. Då förväntar vi oss en riktigt go förfest. Kanske hos någon av våra underbara nollor?

Nu är det dags för oss på BBP att krypa till sängs.

 

 

 

 

 

//BBP- Stay Blue!


RSS 2.0