Efter allmötet och inför ikväll.

Ni som inte befann sig på allmötet i måndags missade massvis med skoj. Vi i BBP tycker att allmötet var nyttigt och en ganska rolig upplevelse, att vi sedan blev grillade av skräckinjagande pedagoger och tidigare ordförande tyckte vi bara var kul! Vi satsar på att införa ett allmöte varje vecka för att vi ska kunna grilla varandra och sedan gå ut och festa tillsammans utan några sura miner! Vi måste självklart få tacka gamla BBP:are för deras stöd, det är ni som lägger grunden till vår framgång.

Att samtliga av oss som representerar BBP faktiskt blev valda på respektive sökt post ser vi som en milstolpe i BBPs historia. Arbetet med att skapa ett BBP-utskott är fullt igång och vi räknar med att introducera det i början av nästa år...ni kan skicka ansökan till BBP@Skräppost.com

Annars så nalkas det pensionärsfest på gamla HLK idag. Hiba, Ahlberg och Anna ska firas, dock ryktas det om att dessa INTE ska slå klackarna i taket (De "prioriterar" skolan) men vi på BBP har hört andra rykten och det bådar inte gott för dessa personer. Under bordet är vårt motto och efter förra lördagen vet de flesta hur seriöst vi går in för det...

Vi på BBP undrar:
Om födelsedagsbarnen kommer få tingeltangla ikväll? Vi på BBP är alltid lediga....bara upptagen när det kommer till Långben.
Om den nya styrelsen kommer att vara grymmast på Kårens dansgolv idag? Det ryktas att nya Fröken K har gjort en koreografi bara för idag.
Om en viss Glenn kommer få vakna upp till ett gulligt meddelande på telefonsvaren imorgon?
Om fröken Hagberg numera blir tjejen som hänger i baren? Ryktena går att hon har anförtrott sin kropp till en glenn.
Om snigel har sålt sin själ till djävulen för att betala tillbaka allting han fått de senaste veckorna?
Om någon av oss i BBP överhuvudtaget kommer få tingeltangla ikväll? En av oss går in stenhårt för det iaf.
Om ni ens vet vem resten av BBP är? Känns som de flesta bara tror det är jag (Alex)
Om herr.Halderot kommer köra säljarsnacket för att tingeltangla? Det ryktas att han har fått anställning på Mac-huset för att han kan "tugget"
Om det är många som kommer köra på det gamla hederliga sexleksaker som presenter ikväll? Fröken.K hoppas nog på en lång stubin som matchar hennes nya gardiner..
Om den långa stubinen kommer att teama upp med det mörka hålet?

Ses ikväll!

//BBP - leksaken på ditt nattduksbord

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0