Gästbloggning

Nu presenterar vi åter en gästbloggar här på BBP. Denna fantastiska man kommer få äran att yttra sina tankar och funderingar varje fredag här på bloggen, så läs och njut.

//BBP tar inget ansvar för vad som skrivs



FREDAGSPARTY MED FILIP HAMMAR!


Hört och sett ur en undercovers ögon och öron. Undertecknad står ej till svars för nedan nämnda rykten, då de trots allt är rykten baserade på rykten.


Från onsdagens Piratsittning går det rykten om att en medlem ur KV07 var inne på fientligt territorium då denne tafsade och nafsade på en stackars överförfriskad KV08:a. Ovan nämnde KV07:a är även med och styr returmötet i fotboll mot just KV08 imorgon lördag. Och om detta rykte stämmer ryktas det att denne inte får delta och istället slicka Klimpens fotbollsskor rena. Den sistnämnde ska enligt säkra källor vara helt förstörd över det inträffade. 


Jag vill även passa på att hylla Joel Lindström (aka Kaparen), som gång efter annan får häpnadsväckande fyllor av det skönare slaget. Hur lyckas mannen? Repris förväntas i helgen.


Vidare: "Operation: Alkis 2009" var ett lyckat äventyr. BigRob Mertesacker, Katten Katzenbacher, James Ahlberger och undertecknad (aka Danne Tauer) flydde fältet och taggade söderut mot Deutschland för att införskaffa öl, öl och en gnutta öl inför framtida tentafester och höstens nollning. Det ryktas fortfarande att KV07:s främste representant när det gäller fylla, nämligen vår käre vän Klimpen, än idag inte kan släppa att han fortfarande måste besöka Systemets trånga gränder trängandes med nyligen fyllda 20-åringar som onanerar framför Sofiero-plattorna, när det är bekräftat att grabbarna besökandes Kalles i Putgarden, men även flera andra lyckligt lottade i KV08, fortfarande badar i ölflak.


Cred också till verksamheten under bokstaven K, men kanske då till dess ordförande i synnerhet, som lyckades med den oerhört komplicerade men ack så beundransvärda bedriften att skicka lika många mail under en och samma vecka som deras (läs: hennes) föregångare gjorde under alla sina dagar med vid makten. Ett numera otroligt svårslaget rekord. Grattis!





Hej.


/Filip


Kommentarer
Postat av: Anonym

va i helveta?

2009-05-08 @ 17:25:34
Postat av: Anonym

Fråga kolon. Vill Viktor verkligen att hans efternamn publiceras i den här bloggen..? Hehe

2009-05-08 @ 17:56:12
Postat av: Anonym

Är det bara jag eller känns det som undercover är undercover no more. Diskret "Filip". Diskret.

2009-05-08 @ 18:02:50
Postat av: Jibi

Hahaha, informationen ändras ju hela tiden! Jag vill bara att ni ska få rätt information....

Tack för att ni står ut med mig:)

2009-05-09 @ 13:20:59
Postat av: Joel

Tack för de fina orden! Kramar

2009-05-09 @ 16:26:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0