MKV has left the building.

Och så har MKV:arna börjat lämna Jönköping för att bege sig hemåt till familjen, det känns nästan lite tomt redan men ack så skönt det ska vara att få komma bort ett tag. Denna terminen har gått snabbt, riktigt snabbt. Det sägs att tiden går fort när man har kul, vi måste haft riktigt kul!

KV09 har verkligen gått in och satt sin prägel på MKV, tingeltangel och alkoholintag utan dess like är något som har skett på MKV denna termin. Vi gillar att röra om i grytan men nu när det nalkas juletider så kommer det bli skönt att få komma ifrån dokusåpan lite;) 

INFO-middagen var helt underbart bra och vi vill passa på att tacka Pernilla och Marie som verkligen lyckades. Men likt många andra kväller så innehöll även denna något dåligt. Det är tragiskt att vissa av oss inte kan hantera oss själva när vi blir fulla men det är något vi får jobba med till nästa termin. Lesson learned och nu ser vi fram emot andra sittningar där vi betalar för ölen;)

Vi vill även passa på att tacka BBP för förtroendet när de överlät bloggen till oss, att få ta över de beryktade skvallerbloggen var ett hedersuppdrag... Tyvärr har inte bloggandet varit högsta prioritet och kvalitén har inte varit vad den borde varit, men vi har försökt och vissa inlägg har FAKTISKT varit uppskattade hos vissa (Speciellt av personen som alltid blir omnämnd.H..a..)

Slutligen vill vi bara passa på och tacka er alla som har gjort denna termin värd att minnas, att få integreras så snabbt bland främmande människor var inget vi hade förväntat oss. Visst har denna termin bjudit på motgångar men vi vill gärna tänka att det har varit fler medgångar än motgångar och är det något vi har lärt oss efter denna termin så är det att fokusera på det viktiga och inte det onödiga..därför kan vi garantera att vårterminen kommer bli hur bra som helst!

Och till er KV07 som sticker iväg till främmande vidder, vi kanske inte ses igen. Vi kanske gör. Men kom ihåg att man kan ta studenten från MKV men man kan aldrig ta MKV från studenten!

För er som inte är redo att lämna Jönköping ännu så ses vi på Pipes om det finns plats!

God jul! // En gång blå alltid blå.

Kommentarer
Postat av: Svärmorsdrömmen

Jag blir tårögd i ögonen... snyft, snyft.

Tack för i år!

2009-12-17 @ 15:50:07
Postat av: Miss Montana

All my love

2009-12-17 @ 15:54:28
Postat av: NISSEPISSE

Snyft... var är min whisky? aa där va den, skål på er! ;)

2009-12-17 @ 16:45:58
Postat av: C

Fint skrivet. Alltid blå i hjärtat. See you all in 2010!!

2009-12-20 @ 16:29:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0