Äldre vet bättre

Öppet hus på kåren och de flesta var ordentligt taggade, människor från alla jordens hörn samlades på en plats igår. Dock var det inte lika mycket folk som förväntat, men de flesta verkade ha kul i alla fall. Tyvärr hann vi inte snappa upp något spännande skvaller då både Jag och Martin var ganska bortblåsta vid 12-slaget. Det märks att vi börjar bli för gamla för det här men samtidigt att vi är tillräckligt unga för att fortsätta göra det.
Men eftersom vissa inte riktigt kan hantera berusning (inklusive oss själva i allra högsta grad) så tänkte vi skriva en handbok som man kan ha med sig i huvudet varje utekväll:

1. Ät en stadig måltid och drick gärna mycket vatten innan du börjar grunda, det är oftast detta som skiljer full från megafull.

2. När du knäppt din första, fundera över vad dina mål är med kvällen och hur du ska uppnå dem. Hur många öl behöver jag egentligen?

3. Drick varannan vatten, det hjälper något så oerhört mycket. Är du inte törstig? Drick ingenting annat heller då.
4. Nu när du är lagom full, dra ner tempot. Du behöver inte mer, det är bara psykologiskt. Du klarar det här, kom igen.

5. Ge fan i att hoppa in i diskussioner som aldrig slutar bra. Du märker vilka diskussioner det är när motparten höjer rösten. Att skicka "förlåt för igår" som sms varje "dagen-efter" till förgrymmade vänner är inte lika uppskattat efter trehundraelva gånger. Diskutera gärna saker som inte ligger grund till århundradets bråk på Kåren. Ha även EN diskussions-öl om du vill.

6. Dansa gärna, men låt folket komma till dig. Du vet själv hur många gånger man hamnat mitt i skottlinjen när man dansat med någon anabola-killes fagra flickvän. Du vill inte få spö av en kille stor som BigRob (Nog för att det hade varit något att skryta om dagen efter). Du ska INTE ha en öl i handen när du dansar!

7. Slutligen, blir du för full. GÅ HEM FÖR-FAN!

Hoppas ni, som känner er träffade, tar till er dessa tips och tricks. Vi vet att vi i BBP kommer göra det iaf!
//BBP - När studentlitteratur är som bäst
Kommentarer
Postat av: frasseOkej att man ska undvika öl i handen om man kör en paso doble men en flaska till lite chachacha går alldeles utmärkt och är lite av en favorit.

2009-12-05 @ 14:22:48
Postat av: Per

Bra tips! =)

2009-12-06 @ 12:38:49
URL: http://ojda.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0