Vad händer på valborg?

Ja vad händer egentligen hos MKV08 på valborg? Vi är på BB productions har svaret.
 
Hiba det lilla bruset från sveriges regnigaste stad Borås ska just hem till Borås och förmodligen låsa in sig i det trygga föräldrahemmet och vänta tills hon får åka tillbaka till Jönköping igen. För om man går ut i Borås så är chansen stor att man blir blöt, och det vill inte Hiba.

Bröderna Wahlström ska spendera spendera valborg här i Jönköping, för ärligt talat, vem vill åka hem när man kommer från en sån håla som Vetlanda. Speedway säger jag bara.

Våran charmiga fransos, the one and only Frasse ska ner och visa Lunda pågarna hur man festar. Lycka till säger vi på bloggen och vi kan rekomendera ett besök på mårtenstorget som enligt uppgift ska vara ett utmärkt ställe att hitta diverse märkeskopior på.

Johanna B ska enligt uppgift till bloggen spendera valborg i Jönköping. Hon kommer kunna ses kringflackande på stadens gator ätandes ben and jerrys och spanandes på högstadiepojkar.

Arvid Callas den gamla polkagrisbagarn från Gränna vet knappt själv vad han ska göra så därför tänkte jag ge honom ett litet tips på aktivitet. Jag har hört att alla småflickor här i Jönköping håller till nere vid vättersranden på valborg så det passar perfekt för honom att agera pappa på stan för att sedan ta hem överförfriskade ungdomar till sin närliggande lya för lite förslagsvis tingeltangel.


Nu har ni informations törstande MKV:are där ute fått lite info om vad som händer framöver. Är det något som vi missat eller om ni har några önskemål om vad som ska finnas på bloggen så är det bara att skriva det i kommentarerna.

tingeltangel/ BigBird Productions

Kommentarer
Postat av: Johanna

Men love B&J:s och högstadiepojkar, helst samtidigt! Blir ju inte bättre än så dårå.

2009-04-29 @ 11:32:57
Postat av: Anonym

blir det nåt folk på kåren ikväll?

2009-04-29 @ 12:13:52
Postat av: John Lackland

Småpojkar och flickor. Glöm inte att det är vårfinal på åtta glas på lördag.



/John L.

2009-04-29 @ 13:21:49
URL: http://www.thenation.nu
Postat av: Hiba

Borås är faktiskt soligt just nu!!!!

2009-04-29 @ 13:39:39
Postat av: Emil

Jag har också hört att det är fritt fram att komma till Emils lägenhet vid eventuell kyla eller nederbörd! Så ni som firar i Jönköping, hör av er ;)

2009-04-29 @ 15:49:33
Postat av: Ami

Ja jag har oxå hört att det ska vara storfest hemma hos emil. typ 500pers ;) haha

2009-04-29 @ 15:55:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0