VI ÄR TILLBAKA!

Vi är tillbaka, och som vi är tillbaka. Starkare, snyggare och definitivt roligare än förra året! Det är mer än tre veckor sedan vi sågs sist, snacka om en livstid! Ikväll planeras det en MKV-reunion och vi på BBP har stora förväntningar på den stundande kvällen. Ungdomsgården har utlovat en kväll utan utgång, vad kan gå fel? Ryktena går om den beryktade dagsfyllan för vissa av pojkarna, vilka håller längst?

För att Ni ska kunna inleda en konversation ikväll med personen ni legat och drömt om hela lovet så tänkte vi göra en resumé om vad människor runt om i Sverige har pysslat med lovet:

Katz och Tobbe af aveny-schtek har lekt runt på mazel-tov partyn.
Myspappan Bragge har sålt bomber och säkerligen varit ansvarig för ett och annat missöde.
Svärmorsdrömmen var uppe och lekte i Åre, att starta laviner är farligt...men den som ger sig in i leken får leken tåla.
BC-ligan på Gröna Gatan har stått för ett antal kolossalt trasiga fester där trapp-uppgången var fylld med trasiga flaskor och dylikt. Dessutom fick de skäll från grannarna, och då var det bara Montanas tjejkompisar som befann sig där...
Undertecknad vann mästerskapet i att surfa på Facebook längst, hela tre veckor! Hann dock med en sväng till Stockholm till herr.Stenberg. Jag och herr.Bergner lyckades vinna en oerhört prestigefylld quiz en timma innan tolvslaget. Sen är det svart.
Föredetta fröken.K kom tvåa i att surfa på Facebook längst. 
Snigel var så full på nyår att han inte visste ut eller in, det blir så ibland...eller alltid.
Samma person kan numera titulera sig Herr.Redbull, ett ärofyllt uppdrag och en livsuppgift att ta över efter Tobbe.
Vi har tyvärr ingen stark budget, så att skicka en spanare till ett annat land finns inte på världskartan. Dock vet vi att det förekom inbrottsräder under julafton i Landskrona, kan det vara så att Westin himself är skyldig?
Samba-Teo har även lyckats "göra" Götet på sitt eget vis, som bara Teo kan. Teo kan mycket. För Teo är Teo. Vi gillar Teo.

Vi ses på ungdomsgården!

//BBP - Ditt första och sista skåp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0