Nyheter från insparken

Snabbt men smått informativt inlägg.

Det ryktas:
Att den informella nollefriden nu är bruten. Tingeltangel, tingeltangel, tingeltangel!!!
Att en bratshatande nolla fick åka buss ordentligt, han fick även åka lite på dansgolvet. Bam bom bang sa det.
Att samma nolla blev Westin-full, ett ny-myntat begrepp.
Att ordförandeskapet innebär per automatik att nollorna raggar åt en, gillart!!
Att sjuttiotalisterna faktiskt kan dansa till riktig hård-house. Leave the world behind ya!!!!
Att Snigel skötte sin uppgift som nykterfadder med bravur. Han kan dansa nykter!
Att etthalvårsen och en nolla var oerhört svettiga efter tre timmar på dansgolvet. KV06 still got it!!
Att filmkvällen ikväll kan bli riktigt riktigt intim.
Att vi höll på att glömma dagens Hiba. Det är ingen pli alls på henne, kan nästan tro att hon fått praktikplats på kåren. Men vi gillart!
//BBP - När du vill vara dig själv för en stund.

Insparksupdate

Hoppas alla 08:or har det riktigt gött ute på praktiken och att alla 07:or har det lika bra, vart ni än befinner er. Ni ska veta att vi har det MINST lika bra. En inspark som till en början kickade av lite nervöst, få människor på uppropet och en modifierad version av MKV-sången inledde PPs första inspark någonsin. Vi kan avslöja att en nervös men förväntansfull fröken.K numera inte är alls lika nervös, människorna på PP är verkligen INFO-material! Med risk för att låta ytlig och väldigt svinig så kan vi avslöja att det finns en oerhörd potential hos både könen. 08, ni får vänta till April!

Blåa overaller har alltså intagit Jönköping med storm sedan i måndags. Enirohuset fylldes av fulla nollor men ännu fullare faddrar. Nollorna lyckades alltså att supa faddrarna under bordet i princip, vem visste att dessa personalare var riktigt duktiga på att capsa? Det finns ett och annat BC-material bland dem i alla fall. Ikväll var det dock BC som höll i caps och beerpong på kåren, ett mycket lyckat sådant ska ni veta. Viss närhet kunde skymtas lagom till Aerosmiths gamla goa dänga "I don't wanna miss a thing".

Tyvärr kan inte undertecknad avslöja om det pågått någon form av tingeltangel då jag suttit i diverse möten och trevliga tillställningar, min radarpartner är ju inte direkt vid sina sinnes fulla bruk alla gånger heller, men enligt ryktena så är det bara en tidsfråga. Kanske imorgon? Vad är nollefrid? Och vart fan är Bragge?! 

För er som även inte visste det, så ryktas det om att BigBird himself ska ha utgett sig för att vara en svensk basketstjärna och blivit intervjuad under berusning på Kåren förra året. Vi på BBP ser gärna att någon som sitter på det klippet skickar det till oss.

En kort det ryktas:

Att en viss sekreterare numera kan titulera sig fullast i stan. Fylle-Fredrik, vedertaget?
Att en viss nolla låter som en blandning mellan Marina, AJ och Fylle-Fredrik. Helt obegripligt svårt att föra en konversation. Summa sumarum: Albins dialekt är som musik i jämförelse.
Att en viss samba-lover kommer att gilla nollorna, för de gillar samba minsann!
Att en viss gammal fröken.K var väldigt dansant i måndags. En dansande Hiba är en bra Hiba.
Att Snigel är troligtvis den enda som lyckats bränna tusen kronor på kåren under sex timmar. Det går snabbt i baren!
Att man ska ge fan i att bråka med tidigare ordförande när denne spelar black-jack. Say no more.
Att Katz kommer le som aldrig förr. Anders, det finns Glenns bland nollorna.


Håll tillgodo kära blåa familj. Det kommer att dyka upp massvis med spännande INFO (very fiffigt va?) om nollorna och dess bravader under veckan.


//BBP - Din längtan tillbaks till bubblan där alkoholen flödar och tentorna kuggas.
En gammal klassiker!!!

Grabbarna som tog över BBP har slappat till sig lite på senaste tiden och det har börjat surra mer o mer om att de gamla borde ta över igen. Så långt ska vi dock inte gå, vi har ju fullt upp med annat. Dock har vi kuppat in oss på sidan och bjuder därför på en gammal klassiker. Här kommer den, LIKA SOM BÄR!!!

Spencer Pratt      Martin Bergsten

Cameron Diaz    Johanna Malm


Owen Wilson       Robin Thyselius


George Scott      Adam Fagerström

Cyntia Nixon      Beatrice Sorling

Neil Patrick Harris        Filip Haukka SevedssonCarola Häggkvist   Louise Hagberg
//BBP gammal vet bäst


dagens sanning
Vi ses på Sliver ikväll.

//BBP

Anders strikes again

Ledsen för de uteblivna inläggen men motivationen är allt annat på topp dessa gråa vinterdagar. Inget ont om gårddagen men ett konstaterande; Aldrig mer! Nog för att insupa ett glas rött tillsammans med Ted Gärdestad halv sju på morgonen fortfarande har sin slags charm men att vakna upp lika full som sex timmar tidigare är inte lika charmigt.
Det bjöds på en hel del smaskigt igår men för att sammanfatta kvällen låter vi Katz guldpenna göra. Tidigt på morgonen kände Anders för att skriva en liten berättelse på papper. Ja, medans vi andra satt och mediterade på golvet skrev Anders en liten historia. Håll till godo.

"Nu så får Bea panik på fötter! Mitt uppdrag blir att dra ned grabbens fötter från bordet. Simon berättade just att han förlorade på Singstar. NU händer det grejer! Operation utlärning har påbörjats. Först ut är den mystiska mannen i soffan. Nu börjar Bea städa samtidigt som Hanna sätter på "Hide and seek". Tror det är dags att gå nu, Lollo fick sova på soffan, det var snällt!

En sjukt trött kille som ligger brevid och sover. Grabbarna är goa och har harmonisk session med Hanna. Btw, är lollo också rätt rött, riktigt trött...hallelujah. Hanna berättar om sin uppväxt, mycket intressant, undrar om hon allt varit så här party. 

Bea gillar sin ko-matta! Jag tycker att Siomon och teo är mysiga och ganska romantiska tillsammans.


Nu börjar det bli lite erotiskt stämning, Hanna påstår att hon kom på uttrycket "dittigt". Tror att hon vill komma hem till London, mystiskt!

Teo sover som en liten oskuld, (fast det är han inte) ändå spelas Ted G . "I can stay awake just to see you breathing..." Och Hanna börjar nästan gråta. Nu tror jag värden har somnat.

Förövrigt en rätt mysig tillställning eftersom man inte ens var bjuden, förlåt Bea! verkar som någon precis har köpt massa trevliga möbler. själv hade man nog klätt den stor aväggen med en stor fin tavla på Västkusten.

Nu är musiken dålig!
- VASA?!?! Hanna...
Trötta killen vaknar och gör en sista stöt på Lollo, lite smått tragiskt men underhållande. 

Alex har en bra låt på gång, men Hanna vill lyssna på dålig svensk musik. Verkar vara en låt request på Gabriellas sång.

Livin the dream som man säger"

//BBP - Ett minne för livet

VI ÄR TILLBAKA!

Vi är tillbaka, och som vi är tillbaka. Starkare, snyggare och definitivt roligare än förra året! Det är mer än tre veckor sedan vi sågs sist, snacka om en livstid! Ikväll planeras det en MKV-reunion och vi på BBP har stora förväntningar på den stundande kvällen. Ungdomsgården har utlovat en kväll utan utgång, vad kan gå fel? Ryktena går om den beryktade dagsfyllan för vissa av pojkarna, vilka håller längst?

För att Ni ska kunna inleda en konversation ikväll med personen ni legat och drömt om hela lovet så tänkte vi göra en resumé om vad människor runt om i Sverige har pysslat med lovet:

Katz och Tobbe af aveny-schtek har lekt runt på mazel-tov partyn.
Myspappan Bragge har sålt bomber och säkerligen varit ansvarig för ett och annat missöde.
Svärmorsdrömmen var uppe och lekte i Åre, att starta laviner är farligt...men den som ger sig in i leken får leken tåla.
BC-ligan på Gröna Gatan har stått för ett antal kolossalt trasiga fester där trapp-uppgången var fylld med trasiga flaskor och dylikt. Dessutom fick de skäll från grannarna, och då var det bara Montanas tjejkompisar som befann sig där...
Undertecknad vann mästerskapet i att surfa på Facebook längst, hela tre veckor! Hann dock med en sväng till Stockholm till herr.Stenberg. Jag och herr.Bergner lyckades vinna en oerhört prestigefylld quiz en timma innan tolvslaget. Sen är det svart.
Föredetta fröken.K kom tvåa i att surfa på Facebook längst. 
Snigel var så full på nyår att han inte visste ut eller in, det blir så ibland...eller alltid.
Samma person kan numera titulera sig Herr.Redbull, ett ärofyllt uppdrag och en livsuppgift att ta över efter Tobbe.
Vi har tyvärr ingen stark budget, så att skicka en spanare till ett annat land finns inte på världskartan. Dock vet vi att det förekom inbrottsräder under julafton i Landskrona, kan det vara så att Westin himself är skyldig?
Samba-Teo har även lyckats "göra" Götet på sitt eget vis, som bara Teo kan. Teo kan mycket. För Teo är Teo. Vi gillar Teo.

Vi ses på ungdomsgården!

//BBP - Ditt första och sista skåp


RSS 2.0