Veckans debut.

Vi har kommit upp med fyra olika Veckans-ämnen, har ni något specifikt ämne som ni vill att vi tar upp så får ni höra av er via kommentarer. Kom ihåg att vi skriver allt med glimten i ögat och att ni får ta allt med en klackspark.

Veckans SÄMSTA
Till att börja med vill vi skicka en diss till vissa personer i MKV08 som öppet tagit avstånd från allt vad tingeltangel innebär, vi kräver en skärpning. Att tingeltangla inom programmet är EJ syndig, utan HELIGT. Både 07 och 09 har totalignorerat det faktum att det snackas runt på programmet, vi ser gärna att ni tar efter. 

Både killarna och tjejerna på MKV är utan tvekan de snyggare som finns i Jönköping, varför då undvika tingeltangel på grund av den simpla anledningen att ni studerar samma sak? Vi är en familj och incest är bäst på blåbyxefest!

Veckans SNACKIS
Vem är hårigast på MKV? Den diskussionen präglade lördagskvällen tillsammans med ett antal andra "vulgära" ämnen. Det ryktas att de kvinnliga representanterna vet FÖR mycket om FÖR många. Men vi vet inte säkert vem som egentligen är hårigast? Vi skall undersöka saken och lovar att återkomma.

Veckans BÄSTA
Vi på BBP gillar öppna och ärliga människor, rakt på sak är vårt motto. En viss fröken Hagberg bjöd på denna facebook-status idag:

Värt att tilläggas är att hon påstod sig blivit FB-raped men vi på BBP ställer oss tveksamma till den frågan. Har vi hittat MKVs egna Linda Rosing? Kan det vara så att fröken har gått inom MKV?! Kommer ungdomsmottagningen få blått besök i veckan?

Skämt åsido men Lollo: All publicitet är bra publicitet!

-

Hönan har också gått och fått sin hals ”fakked” vilket innebär att fler damer nu blir tillgängliga på onsdag om hans hals fortfarande håller sig ”fakked”. För inte riskerar Hönan att ”fakka” damernas hals? Grabbar, antalet tillgängliga damer ökade precis markant! Självklart tycker vi på redaktionen att Hönan ska krya på sig och sin "fakked hals"


VECKANS TINGELTANGEL
En blatte i pyjamas tingeltanglade ordentligt med surfarkillens toalett i onsdags, det blir lätt så när man för hetsiga diskussioner med den kvinnliga motsvarigheten till Eros Ramazotti uppe i loungen. Vårt tips till dig är att gå på råvaran istället för att dricka de extra diskussionsölen - du spar både pengar och tjöt!

Annars har vi du härliga Boråsbo som vandrade till Gräshagen för att mysa till det med kanadensiskt kött. Hör av dig nästa gång, vi smakar gärna!

Mr.Wikipedia har fått jobb på posten, kan det vara så att Nässjö-jäntan har lagt in ett gott ord hos sin arbetsgivare i utbyte mot sexualkunskap?


BBP // Alla dagar i veckan


Kommentarer
Postat av: syndaren

det är jag som gav henne kli...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0