Vem, vad, hur?

Och undersökandet efter de nya skribenterna är igång. Är det EN person? är det flera? Är det bara killar? Har BBP satsat på könskvotering och förvärvat damer till sitt staff? Ryktena flödar och i sinom tid ska ni få veta. Vi övervakar er ur ett 2,08 perspektiv, vi sniffar upp skvaller med våra näsor a lá assyriska-fantaster, vi har kontakter a lá maffiadöttrar.

Helgen knackar på dörren och det ryktas att många ska sätta sig på en buss hem till barndomsrummet. Vi på BBP tar för givet att många pappor kommer få stora kramar på söndag, vi på redaktionen gillar också kramar. Ha det i åtanke inför framtiden!

Återstår att se vad som sker i Jönköping denna helg, kanske erbjuds det tingeltangel i mängder hos Salong 59 på söndag? Ni som inte är intresserade av action och pangpang filmer är välkomna till Bragge. Ni som är sugna på sentimentala göteborgare är välkomna till Katz för lite tröstande tingeltangel. (Tryck på namnen så förstår ni)

På söndag kommer ett nytt koncept att offentliggöras på BBP och som en vänlig gest väljer vi att ge er en ledtråd redan nu:

Veckans....

-

BBP // Din kramkamrat varje dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0