Pirater pirater pirater och så lite tingeltangel.

Ikväll smäller det, den stora piratsittningen går av stapeln och givetvis kommer hela BBP vara på plats för att leta skvaller och kanske skapa lite själv. För er som inte köpt biljetter än är det inte för sent, det finns ett fåtal kvar och dom säljs mellan 12-13 idag på HLK. Så på med ögonlappen och ut på plankan för ikväll då jävlar ska det tingeltanglas i alla möjliga och omöjliga konstellationer.


Vi är också glada att meddela att igår så kom vi upp en bra bit över 100 unika besökare här på bloggen. Ett stort tack till alla våra läsare som uppskattar vårt lilla projekt. Tack tack.

Kommentarer
Postat av: emma

en liten fundering..

vad exakt menas med tingeltanglas för er? ja menar det finns ju massa de skulle kunna betyda typ, drickas, ligga runt, strula runt, skvallras, flirta.. men vad är det NI menade mer det.. eller är de fritt o tolka hur man vill med tanke på att "bragge gärna tingeltanglas med damerna om de tillåter..."

2009-05-06 @ 10:20:01
URL: http://golander.blogg.se/
Postat av: BBP

Tingeltangel betyder att man gärna myser till det lite grann. Man kan säga att lite strul är tingeltangel.Men att ligga med någon är inte tingeltangel, benämning för det kommer komma senare.

2009-05-06 @ 10:31:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0