Gästbloggning

BBP tar inget ansvar för det som skrivs nedan. men läs och njut.TISDAGSPARTY MED FILIP HAMMAR


Imorse vaknade jag alldeles kallsvettig. Jag kunde verkligen vrida ur lakanen. Nyheten har blivit större än många kunde tro. Prio ett på Ekot. Rikard Palm svettas i Rapport-studion. Janne Josefsson gör i brallan. Ryktas att Blondinbella och Kenza och Linda Rosing och allt annat tjaffs tar hotet på allra största allvar. Hela Sverige snackar om den. Bloggen med stort B. Dagens häpnadsväckande konkurrens inom bloggosfären är otrolig, men det skiter vi i. Mannen med de sköna flippfyllorna har startat en blogg. Antalet unika besökare och popularitetssiffrorna bland framför allt alla i KV07 sköt under premiärdagen i höjden, och detta ser inte ut att förändras. Grattis Broder Joel! 


Att herr Lewandowski är göttelammens hunk nummer ett visste många redan. Det många dock kanske inte visste är att han ofta ses på fredagskvällar smygandes runt bland buskar och snår langandes Red Bull utanför Centrums lokaler till överförfriskade 17-åringar med syrrans legg. Herr Lewandowski ska enligt säkra källor trivas alldeles ypperligt med sitt arbete då han citat "aldrig sett så många GÖÖTTEEEELAMM på samma gång". Historien slutar dock inte här. Idag går nedan nämnda Cup Caj av stapeln. Team Red Bull, med herr Lewandowski och hans drägglande lärling Katten Glenn i spetsen, tippas ta hem hela skiten. Därefter kickas det förfest i en lokal nära dig med ovan nämnda på plats. Om jag säger att den kickas av herr Lewandowski kommer det komma för mycket folk, troligtvis riktigt många små blondiner med Red Bull-tröjor. Men nu är det redan gjort, så citat "KOOOOOM DÅÅÅ".


Som sagt, Club Caj ikväll. Ska bli väldigt intressant att se vem som tingeltanglar med vem. Tingeltanglet har utvecklats och placerats sig på en helt ny nivå. Numera smittar man varandra med diverse skit hej vilt, och det tycks inte finnas nåt stopp. Ikväll kommer det hända grejer. BBP och alla dess undercovers, inkl undertecknad, är representerade. Mycket nöje.


Hej!


Kommentarer
Postat av: maffiadottern

good luck to you all i djungeln av tingeltangel-villiga!!!

2009-05-19 @ 18:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0