Insparksspecial del 5:

Som ni alla vet har en epok gått i graven, det är ju så att allas våran 7uan gått o skaffat honkatt. Så den stora frågan är vem som kommer ta över positionen som charmören numero uno??
Därför kommer vi på BBP lista ett antal alternativ som kan tänkas ta över efter don 7uan.


1: På plats ett hittar vi ingen mindre än våran egen Bragge. Vi misstänker att det är många nyblivna högskolestudenter som gillar lite småtjocka killar med mycket charm och då är ju Bragge mannen för det.

2: Penismannen hamnar på plats två. Namnet till trots så är det kvinnor(flickor) han vill åt och med sin bakgrund som polkagrisbagare så är han en jävel när det gäller handarbete.

3: Tobbe redbull, göttleborgaren som med sina två mkv år har samlat mycket erfarenhet o vet vad flickorna vill ha. Sen skadar det ju inte att Goteborska av nån konstig anledning rankas som sexigt.

4:  The giant Qtip hamnar på en hedrande fjärdeplats. Vi misstänker att detta är året då hans osmakliga raggningsförsök äntligen går hem. Sen är han ju söt också.

5: Som vi alla vet så gillar damerna norrländska, så därför tror vi på BBP att Joel som härstammar från de jämtländska fjällen har en rejäj chans på mycket tingeltangem under läsåret.//BBP din siare på webben


Kommentarer
Postat av: Anonym

Er 5:e platsare, Joel, har också flickvän...

2009-08-16 @ 23:03:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0