Insparksupdate

Hoppas alla 08:or har det riktigt gött ute på praktiken och att alla 07:or har det lika bra, vart ni än befinner er. Ni ska veta att vi har det MINST lika bra. En inspark som till en början kickade av lite nervöst, få människor på uppropet och en modifierad version av MKV-sången inledde PPs första inspark någonsin. Vi kan avslöja att en nervös men förväntansfull fröken.K numera inte är alls lika nervös, människorna på PP är verkligen INFO-material! Med risk för att låta ytlig och väldigt svinig så kan vi avslöja att det finns en oerhörd potential hos både könen. 08, ni får vänta till April!

Blåa overaller har alltså intagit Jönköping med storm sedan i måndags. Enirohuset fylldes av fulla nollor men ännu fullare faddrar. Nollorna lyckades alltså att supa faddrarna under bordet i princip, vem visste att dessa personalare var riktigt duktiga på att capsa? Det finns ett och annat BC-material bland dem i alla fall. Ikväll var det dock BC som höll i caps och beerpong på kåren, ett mycket lyckat sådant ska ni veta. Viss närhet kunde skymtas lagom till Aerosmiths gamla goa dänga "I don't wanna miss a thing".

Tyvärr kan inte undertecknad avslöja om det pågått någon form av tingeltangel då jag suttit i diverse möten och trevliga tillställningar, min radarpartner är ju inte direkt vid sina sinnes fulla bruk alla gånger heller, men enligt ryktena så är det bara en tidsfråga. Kanske imorgon? Vad är nollefrid? Och vart fan är Bragge?! 

För er som även inte visste det, så ryktas det om att BigBird himself ska ha utgett sig för att vara en svensk basketstjärna och blivit intervjuad under berusning på Kåren förra året. Vi på BBP ser gärna att någon som sitter på det klippet skickar det till oss.

En kort det ryktas:

Att en viss sekreterare numera kan titulera sig fullast i stan. Fylle-Fredrik, vedertaget?
Att en viss nolla låter som en blandning mellan Marina, AJ och Fylle-Fredrik. Helt obegripligt svårt att föra en konversation. Summa sumarum: Albins dialekt är som musik i jämförelse.
Att en viss samba-lover kommer att gilla nollorna, för de gillar samba minsann!
Att en viss gammal fröken.K var väldigt dansant i måndags. En dansande Hiba är en bra Hiba.
Att Snigel är troligtvis den enda som lyckats bränna tusen kronor på kåren under sex timmar. Det går snabbt i baren!
Att man ska ge fan i att bråka med tidigare ordförande när denne spelar black-jack. Say no more.
Att Katz kommer le som aldrig förr. Anders, det finns Glenns bland nollorna.


Håll tillgodo kära blåa familj. Det kommer att dyka upp massvis med spännande INFO (very fiffigt va?) om nollorna och dess bravader under veckan.


//BBP - Din längtan tillbaks till bubblan där alkoholen flödar och tentorna kuggas.
Kommentarer
Postat av: katz

Ser bra ut det här! Får se till att boka in lite viktiga kundmöten i Jönköping;)Keep that blue shit spinning/ Glenn

2010-01-27 @ 15:43:42
Postat av: Hiba

Oavsett vad jag gör så är en Hiba en bra Hiba!:D

2010-01-27 @ 18:20:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0