Sentimentalitet när den är som bäst

Terminen börjar ta ut sin rätt på de flesta - Mycket depp och trötthet nu. Det känns som de flesta vill åka hem till sin hemstad och ladda om batterierna, allra minst vi på BBP som känner att allting börjar ta ut sin rätt. Vi är inga maskiner (även om man kan tro det), vi är enkla människor som lever ett hårt alkoholiserat student-liv. Men vi kommer att komma tillbaka till nästa termin med nya batterier. 07 och 08 försvinner ett tag samtidigt som personal-programmet kommer, en nytändning är nog det vi alla behöver.

Men trots allt så har vi MKV:are lyckats slå till med två brakfester - både i onsdags och igår. I onsdags fick julkänslorna utlopp och vi på BBP skådade tingeltangel i mängder, främst inom de blå gränserna. Fyra MKV:are hade tingeltangel-fest med varandra på dansgolvet, varför var inte resten av oss inbjudna? Annars så gick de flesta hem med någon denna kväll - för många för att ens kunna rabbla upp.

Kimberlys Las-vegas fest var en riktigt trevlig tillställning med mycket booty-shakin på dansgolvet. Vi gillar när herr.Bergner kör sin get-low dans, den är mysig. Vi kommer att sakna den när du åker i Februari. Snigel lyckas, trots sin sargade ekonomi, alltid bli på lyset - hur gör han? 

På Måndag är det den beryktade INFO-middagen, ett sista tillfälle för er att säga det ni vill ha sagt och göra det ni vill ha gjort. Vi på BBP är förväntansfulla över vad som kan komma att hända denna speciella kväll? Vem blir Årets INFOit? Kommer lärarna tingeltangla? Kommer vi tingeltangla? Så många frågor men så få svar....
//BBP - Ditt ess i rockärmen

Kommentarer
Postat av: Sara

Utan mat lär han bli full på en klunk? :)

2009-12-15 @ 23:26:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0