Vilse i pannkakan

Bloggaren har fått in rapporter om en makaber händelse från valborgsfirandet. Denna historia handlar om en ung man vars namn man inte får nämna.

Kvällen började tillsammans med goda vänner ute på en liten ort utanför den stora staden. Det tjoades och tjimmades och alla var glada. På grillen låg det kött av finaste kvalite som legat i god marinad under flera timmar. Ölen stod uppradade på bordet och bredvid den stod snapsen, som sig bör. Kvällen flöt på bra utan några större missöden och vid 11 hugget beslutades det att sällskapet skulle ta bussen in till stora staden för att fortsätta festligheterna. Det är ungefär här det börjar gå utför för den unga mannen. Sällskapet går tillsammans till ett av stadens många uteställen, den unga mannen har dock ingen aning vart. Efter förmodligen många öl och drinkar till så har klockan plötsligt blivit mycket och det är dags att bege sig hemåt. Den unga mannen hoppar tydligen in i en taxi och efter det är det helt svart. Den unge mannen vaknar upp på morgonen och tittar sig omkring undrande, vart fan är jag utbrister han och reser sig från sängen. Han går sakta mot fönstret och öpnnar persiennerna och tittar ut. Han känner sakta hur ångesten stiger. Tydligen är han på ett hotell i Stockholm!! Hur fan har han hamnat där? Det är absolut inte den staden han började kvällen i. Han går sakta runt i rummet och när han kommer in i badrummet så ser han något fruktansvärt i badkaret. Minnena börjar komma tillbaka, vad fan har han gjort. På golvet ligger nämligen en död hora.

Vad skulle du göra vid en sån händelse? Skriv ditt svar i kommentarerna, bästa svar får ett fint pris.

Kommentarer
Postat av: Anonym

är det en sann historia??? /stina

2009-05-01 @ 22:59:25
Postat av: Anonym

Haha ok, visst att man kanske vill vara anonym när man kommenterar men varför använda mitt namn?



För övrigt skulle jag nog yrkat på minnesförlust i detta fall/sprungit som faen!



MVH Riktiga Stina som kan korvar

2009-05-02 @ 12:27:28
Postat av: Johanna

Hoppas verkligen inte att det är honom du tar med ikväll Robban...Öfvre har sitt rykte att tänka på! Eventuella dödsfall på prostituerade skulle kunna skamfila detta aningens, ehm ja.

2009-05-02 @ 13:49:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0