Snart dags för uppsats.

Japp nu är det snart dags att sätta sig i skolbänken igen för att skriva uppsats. Hoppas alla våra fans därute i cybervärlden haft en trevlig långledighet och att ni har hunnit vila upp er ordentligt.

Själv har jag bloggarn och birden spenderat dagen i munksjöparken tillsammans med några av våra största groupies, J.Banan, maffia dottern, Hibi-jibi, Grönalunds-Anna och maffia sonen. Vi fick höra en hel del smaskigt skvaller och ett axplock av detta är att det bla. tingeltanglas över gränserna, att maffia dottern är ett stort fan av systrarna Graaf och att hon även har deras autograf.

Det kommer de närmsta dagarna läggas upp ett klipp på 2 vackra mkv:are som kör koreografin till den gamla Spice girls hiten stop.

Senare ikväll kommer vi släppa fram nästa gästbloggare här på BBP. Och det är ingen mindre än J.Banan som ska dela med sig av sina tankar. Även facitet till name the student tävlingen kommer presenteras ikväll.


BBP-----probably the best blog in the world.



För alla er fans där ute bjuder vi också på en idolbild, perfekt för att skriva ut och klippa till så den passar perfekt i plånboken. Om ni ber snällt kan ni kanse även få den signerad.


Kommentarer
Postat av: Anna

Vad fan! Grönalunds-Anna? Kom ni inte på nå bättre va?! Dålig fantasi grabbar... ;)

2009-05-03 @ 18:27:25
URL: http://annikasunmountain.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0